Laponius
image
image
image


Ratsastuskoulu ja -tunnit:


Meri-Lapin Hevospalvelu on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Suomen Ratsastajainliitto ry:n hyväksymä ratsastuskoulu

Kuva: Sanna Lahdenperä Ratsastustunteja on maanantaista sunnuntaihin, tasoja on alkeiskurssista vaativaan. Monipuoliset ratsastustunnit ammattitaitoisten ohjaajien ja opettajien avulla luovat pohjan perusratsastustaidolle ja voit kehittää itseäsi koulu- ja esteratsastuksessa.

Opetushevosemme ja -ponimme ovat kilttejä ja koulutettuja. Alkeiskurssilla ratsastajan tukena on avustaja. Tarjoamme myös vammais- ja terapiapalveluita erityisesti niihin soveltuvilla ratsuilla.

Vakioratsastustuntien lisäksi voit ottaa yksityistunteja omalla tai Hevospalvelun hevosilla. Tallimme osaavat kansallisen tason kilpahevoset ja laadukas myyntihevoskalustomme ovat myös opetuskäytössä. Järjestämme säännöllisesti syventäviä este- ja kouluratsastusvalmennuksia tavoitteellisille ratsastajille erikseen ilmoitettuina päivinä.

Varaamalla vakiotunnin ja ostamalla tuntikortin (10 kertaa) saat alennusta tuntihinnoista. Meri-Lapin Ratsastajien (MeLaRa, www.melarat.net) jäsenet saavat alennusta ratsastustunneista.

Ratsastustuntien viikko-ohjelman kaudelle 2017-2018 löydät tästä linkistä


Tärkeää asiaa tuntiratsastajille:

  • Säilytämme ratsastustuntikorttisi tallilla nimelläsi varustettuna. Ei enää kadonneita/unohtuneita kortteja :)
  • Esteen sattuessa sinun tulee peruuttaa ratsastustuntisi EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ klo 16 mennessä tuntisi ohjaajalle. Peruuttamattomasta tai myöhemmin peruutetusta tunnistaveloitamme normaalin tuntihinnan
  • Lue "Ohjeita ratsastukseen ja hevosten käsittelyyn" kohdasta: Turvallisuusohje

Hyvät ratsastajat, ratsastajien ja naperoiden vanhemmat,

Tervetuloa asiakkaaksemme! Tästä löydät tärkeää tietoa käytännöistämme, turvallisuudesta, ohjeita ja vinkkejä tuntiratsastajalle.


Kiitos yhteistyöstä!
Tervetuloa!
Meri-Lapin Hevospalvelu
Katariina Pajari

Ilm/tied. puh. 040-5117387 (ei tekstiviestitiedusteluja, kiitos)

Kuva © Helena Rännäli Kuva: Kyösti Pajari

image


image
image