Laponius
image
image
image


Ratsastuskoulu ja -tunnit:


Meri-Lapin Hevospalvelu on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Suomen Ratsastajainliitto ry:n hyväksymä ratsastuskoulu

Kuva: Miia Lääkkölä Ratsastustunteja on maanantaista sunnuntaihin, tasoja on alkeiskurssista vaativaan. Monipuoliset ratsastustunnit ammattitaitoisten ohjaajien ja opettajien avulla luovat pohjan perusratsastustaidolle ja voit kehittää itseäsi koulu- ja esteratsastuksessa.

Opetushevosemme ja -ponimme ovat kilttejä ja koulutettuja. Alkeiskurssilla ratsastajan tukena on avustaja. Tarjoamme myös vammais- ja terapiapalveluita erityisesti niihin soveltuvilla ratsuilla.

Vakioratsastustuntien lisäksi voit ottaa yksityistunteja omalla tai Hevospalvelun hevosilla. Tallimme osaavat kansallisen tason kilpahevoset ja laadukas myyntihevoskalustomme ovat myös opetuskäytössä. Järjestämme säännöllisesti syventäviä este- ja kouluratsastusvalmennuksia tavoitteellisille ratsastajille erikseen ilmoitettuina päivinä.

Olemme lisänneet kaudelle 2018-2019 lisää tunteja. Ratsastustuntien viikko-ohjelman kaudelle 2018-2019 löydät tästä linkistä

"Vanhat" vakiotuntilaiset jatkavat syksyllä samalla tunnilla kuin millä keväällä ratsastivat. Uudelleen ilmoittautumista ei tarvita. Jos haluat vaihtaa tuntia, ota yhteyttä ratsastuksenohjaajiin tallinpuhelimeen (040-774 0295).

Uudet alkeiskurssit alkavat syyskuussa sitä mukaan kuin kurssi täyttyvät. Alkeiskurssien kyselyt suoraan Katariinalle tekstiviestinä (040-511 7387) tai sähköpostilla (hevospalvelu@gmail.com). Ilmoittautuessa on mainittava uuden ratsastajan nimi ja syntymävuosi.

Tallin puhelinta päivystetään elokuussa säännöllisesti päiväaikaan, mutta jatkossa puhelimen päivystysaika on klo 16-17. Peruutukset ratsastustunneille pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä päivystysaikana.

Nyt voit hankkia 10 kerran kortin kahdelle viikkotunnille, jolloin hinta on huomattavasti edullisempi. Tätä voit hyödyntää myös perheenjäsenten kesken! Tartu tilaisuuteen!

Tuntimaksun ja tuntikortit voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla!


Tärkeää asiaa tuntiratsastajille:

  • Säilytämme ratsastustuntikorttisi tallilla nimelläsi varustettuna. Ei enää kadonneita/unohtuneita kortteja :)
  • Esteen sattuessa sinun tulee peruuttaa ratsastustuntisi EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ klo 16 mennessä tuntisi tallin puhelimeen (040-774 0295). Peruuttamattomasta tai myöhemmin peruutetusta tunnista veloitamme normaalin tuntihinnan.
  • Lue "Ohjeita ratsastukseen ja hevosten käsittelyyn" kohdasta: Turvallisuusohje

Hyvät ratsastajat, ratsastajien ja naperoiden vanhemmat,

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kun tulet ratsastustunnille:

  • Laita jalkaasi joustavat housut, jotka eivät ole kovin liukkaat. Vältä kahisevia tai roikkuvia housuja
  • Kengät, joissa on vähän kantaa. Esimerkiksi kumisaappaat ovat loistavat ensiratsastajan kengät
  • Hanskat
  • Sadepäivän sattuessa lämmintä, takki tai paita
  • Repullinen reipasta mieltä
  • Kypärän saa lainaan tallilta!

Jokaiselle ratsastajalle on jaettu valmiiksi opetushevonen. Hevoslista löytyy etutallin ilmoitustaululta. Ensimmäisenä ratsastustunnille tultaessa kannattaa käydä katsomassa millä hevosella saa ratsastaa. Jos hevonen on jo valmiiksi edellisellä tunnilla, tule katsomoon katsomaan tuntia taikka istahda kahvioon. Jos hevosesi seisoo karsinassa, harjaa ja varusta se. Apua saa aina kysymällä

Tästä löydät tärkeää tietoa käytännöistämme, turvallisuudesta, ohjeita ja vinkkejä tuntiratsastajalle.


Kiitos yhteistyöstä!
Tervetuloa!
Meri-Lapin Hevospalvelu
Katariina Pajari

Ilm/tied. puh. 040-5117387 (ei tekstiviestitiedusteluja, kiitos)

Kuva © Helena Rännäli Kuva: Kyösti Pajari

image


image
image