Maurus Est
image
image
image


Ratsastuskoulu ja -tunnit


Meri-Lapin Hevospalvelu on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Suomen Ratsastajainliitto ry:n hyväksymä ratsastuskoulu

Ratsastustunteja on maanantaista lauantaihin, tasoja on alkeiskurssista vaativaan. Monipuoliset ratsastustunnit ammattitaitoisten ohjaajien ja opettajien avulla luovat pohjan perusratsastustaidolle ja voit kehittää itseäsi koulu- ja esteratsastuksessa.

Opetushevosemme ja -ponimme ovat kilttejä ja koulutettuja. Alkeiskurssilla ratsastajan tukena on avustaja. Tarjoamme myös vammais- ja terapiapalveluita erityisesti niihin soveltuvilla ratsuilla.

Vakioratsastustuntien lisäksi voit ottaa yksityistunteja omalla tai Hevospalvelun hevosilla. Tallimme osaavat kansallisen tason kilpahevoset ja laadukas myyntihevoskalustomme ovat myös opetuskäytössä. Järjestämme säännöllisesti syventäviä este- ja kouluratsastusvalmennuksia tavoitteellisille ratsastajille erikseen ilmoitettuina päivinä.

Ratsastustuntien viikko-ohjelma on päivitettävänä uusien alkeiskurssien osalta.

Jos haluat ilmoittautua tunnille tai vaihtaa tuntia, ota yhteyttä ratsastuksenohjaajaan tallin puhelimeen (040-774 0295) tekstiviestillä/whatsupilla.
Peruutukset ratsastustunneille pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä päivystysaikana. Peruuttamattomista tunneista veloitetaan.

Nyt voit hankkia 10 kerran kortin kahdelle viikkotunnille, jolloin hinta on huomattavasti edullisempi. Tätä voit hyödyntää myös perheenjäsenten kesken. Tartu tilaisuuteen!

Tuntimaksun ja tuntikortit voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Uudet alkeiskurssit alkavat non-stopina sitä mukaan kuin kurssi täyttyvät. Alkeiskurssien kyselyt suoraan Katariinalle tekstiviestinä (040-511 7387) tai sähköpostilla (hevospalvelu@gmail.com). Ilmoittautuessa on mainittava uuden ratsastajan nimi ja syntymävuosi.


Tärkeää asiaa tuntiratsastajille:

  • Säilytämme ratsastustuntikorttisi tallilla nimelläsi varustettuna. Ei enää kadonneita/unohtuneita kortteja :)
  • Esteen sattuessa sinun tulee peruuttaa ratsastustuntisi EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ klo 16 mennessä tuntisi tallin puhelimeen (040-774 0295). Peruuttamattomasta tai myöhemmin peruutetusta tunnista veloitamme normaalin tuntihinnan.
  • Lue "Ohjeita ratsastukseen ja hevosten käsittelyyn" kohdasta: Turvallisuusohje

Hyvät ratsastajat, ratsastajien ja naperoiden vanhemmat,

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kun tulet ratsastustunnille:

  • Saavu tallille viimeistään puoli tuntia ennen ratsastustuntisi alkamista
  • Laita jalkaasi joustavat housut, jotka eivät ole kovin liukkaat. Vältä kahisevia tai roikkuvia housuja
  • Kengät, joissa on vähän kantaa. Esimerkiksi kumisaappaat ovat loistavat ensiratsastajan kengät
  • Hanskat
  • Sadepäivän sattuessa lämmintä, takki tai paita
  • Repullinen reipasta mieltä
  • Kypärän saa lainaan tallilta!

Jokaiselle ratsastajalle on jaettu valmiiksi opetushevonen. Hevoslista löytyy etutallin ilmoitustaululta. Ensimmäisenä ratsastustunnille tultaessa kannattaa käydä katsomassa millä hevosella saa ratsastaa. Jos hevonen on jo valmiiksi edellisellä tunnilla, tule katsomoon katsomaan tuntia taikka istahda kahvioon. Jos hevosesi seisoo karsinassa, harjaa ja varusta se. Apua saa aina kysymällä.

Tästä löydät tärkeää tietoa käytännöistämme, turvallisuudesta, ohjeita ja vinkkejä tuntiratsastajalle.


Kiitos yhteistyöstä!
Tervetuloa!
Meri-Lapin Hevospalvelu
Katariina Pajari

Kuva © Helena Rännäli  

image


image
image